Rome en het zuiden.

2016

Voorjaar 2016 hebben we een reis gemaakt naar zuid Italië, via een paar stops zijn we eerst naar Rome gegaan. Daarna via de kust naar Napels, de Amalfikust per bus bezocht. Toen weer verder naar het zuiden tot Maratea(Basilicata). Vandaar doogestoken naar het oosten naar Matera en verder naar het zuiden naar Puglia. Eerst langs de west kust en via de oostkust omhoog naar de Gargano.

Toen de reis eindigde bij de Gargano zijn we via de tolweg weer naar het noorden naar Bologna gegaan. Hier hebben we ook een paar dagen op de camping gestaan. Wij vonden Bologna zeer verassend en heel gemakkelijk te bezoeken met de bus vanaf de camping!

We zijn 10 april vertrokken en waren 15 juni weer thuis(ruim 9 weken), in totaal 5696 km gereden. Een mooie reis waar we sommige plekken voor de 2e keer bezocht hadden, we waren hier nl ook met de rondreis langs de kust in 2007. Maar ook veel nieuwe plekken bezocht, zoals Ostia Antica, Napels, het eiland Procida, de Amalfikust, Maratea, Matera en nog wat plekjes in Puglia.