Wintersport reizen

We hebben diverse keren een wintersport reis gemaakt  naar Oostenrijk en Italië. Tijdens de wintersport reizen gaan wij ook altijd op stap naar steden of bezienswaardigheden zoals Salzburg, Innsbruck, Bolzano en nog vele andere onbekende bezienswaardigheden zoals in 2020 naar kasteel Taufers in Zuid Tirol/Italië.

In 2014 zijn we met de NKC een week in Seefeld geweest, na die week zijn wij naar Italië, naar San Lorenzo, gegaan en hebben daar nog een week gestaan.

In 2015 zijn we 5 dagen in Kitzbühel in Tirol/Oostenrijk geweest, dit hadden we van te voren besproken ivm voorjaarsvakanties van de scholen. Daarna zijn wij naar Italië gegaan, het plan was naar de Dolomieten maar het is toch weer dezelfde camping in San Lorenzo bij de Kronplatz geworden.

In 2016 zijn we eerst naar Lofer geweest, toen naar Bruck bij Zell am See.  Daarna weer door naar San Lorenzo/St.Lorenzen in Italë en toen nog een paar dagen bij Kitzbühel. De eerst 2 bestemmingen hadden we besproken en waren nieuw voor ons. De laatste 2 zijn we al eens eerder geweest en die waren ons goed bevallen destijds. Van deze 4 bestemmingen, in 3 weken, is alleen Zell am See ons niet zo bevallen.

In 2017 zijn we alleen naar Oostenrijk geweest en hebben deze keer niets besproken.We hebben op 4 verschillende campings gestaan, 2 in het Salzburgerland, Lofer, en St.Veit im Pongau. En 2 in Tirol, in het Ziller dal in Zell am Ziller en Kaltenbach.

In 2018 zijn we weer naar Oostenrijk en Italië geweest. We hebben op 3 verschillende campings gestaan waar van alleen Lofer in de planning stond. De andere 2, St.Lorenzen in Italië en Seefeld in Oostenrijki niet. Deze keus werd gemaakt ivm de weers omstandigheden.

In 2019 hebben we weer Lofer, Kaltenbach en St.Lorenzen bezocht en als nieuwe locaties de Achensee in Oostenrijk en Cortina d'Ampezzo in Italië.

In 2020 weer als start Lofer in Oostenrijk en St.Lorenzen in Italië als eindpunt met daartussen 3 nieuwe llocatie3, nl Altenmarkt in Pongau, Mauterndorf en Lienz. Lienz is geen echte  wintersport bestemming wij hebben hier alleen de stad bezocht.

In 2023 hebben we weer een winterreis gemaakt, na 2 jaar coronastop(In OOstenrijk) en na een enkelbreuk. Nu een paar nieuwe locaties bezocht o.a. in west Tirol.