Op stap met de camper

 

 

 

 

 

 

Sinds 2008 zijn wij  alle twee gepensioneerd en reizen wij graag met onze camper door Europa. In 2006 hebben wij onze eerste camper gekocht een Fiat Ducato-Vivarouter. Dit was een alkoofcamper met achterin een vast bed. Eerst zijn we er weekje mee naar de Ardennen geweest om alles even uit te proberen voordat we er een lange reis mee gingen maken. Dat werd in 2007 een rondreis langs de kust van Italië. Omdat we heel tevreden waren over het camperen maar toch een aantal dingen graag anders wilden, hebben we na deze reis de camper ingeruild en een TEC camper gekocht, model Free Tec 688TI. Dit is een Ford wagen met een halfintegraal opbouw met ook weer een vast bed achterin en een garage.

 

 

 

 

 

Links in het menu, onder bezochte landen, kunt u bij de desbetreffende landen onze bestemmingen tijdens de diverse reizen terug vinden. Bij een aantal reizen worden ook een aantal plaatsen genoemd die niet onder die landen vallen maar waar we op de heen of terug reis geweest zijn. Als voorbeeld noem ik Portugal, op de heenreis hebben wij Andorra aangedaan en een aantal plekken in Spanje. Zo ook op de terug reis weer, waar we in noord Spanje een aantal bestemmingen beschrijven. En na onze Kreta reis zijn we een week in de Dolomieten geweest. Verder kunt u boven aan de pagina altijd even de zoek functie gebruiken.

Sinds januari 2015 hebben wij een nieuwe camper, een Hymer 678. Deze camper heeft achterin in de lengte 2 bedden. Een garage met aan 2 kanten een deur, een dubbele bodem zodat de camper beter geisoleerd is voor een winterreis.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen, ik zal proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Voordat wij de camper hadden, reisden we ook al veel. Zomers zijn we vaak naar Griekenland geweest en dan vooral de wat minder bekende bestemmingen: zoals Skyros , Kithyra , 2 kleine eilandjes bij de Peloponnessos. Ook 's winter zijn we naar wat minder voor de hand liggende bestemmingen geweest om te skiën, zoals Andorra, Turkije, en in Italië: Madesimo en Prato Nevoso. Deze verhalen zijn te lezen op mijn vakantiesite via  http://www.opstapmetdecamper.nl/cvoo2/index.html

Nieuw

19/01/2024, 14:46
de-eifel 2023 Eind december hebben we een kleine trip van 2 weken gemaakt, via Brabant, Limburg naar de Eifel. 21 -12 zijn we vertrokken en 3-1 waren we...