Oostenrijk-Italië 2018

2018

Onderweg naar Oostenrijk

Ook dit jaar maken we in februari weer een wintersport reis, en ook nu weer niets besproken. In ieder geval naar Lofer of daar in de buurt.En eventueel ook naar de zuidkant van de Dolomieten. We zijn op 10 februari vertrokken en zijn eerst weer bij Michiel en Sandra langs geweest in Duitsland.

 

 

 

 

 

De volgende dag gaan we in de loop van de ochtend weer verder en overnachten dan op de CP in Bad Aibling waar we al vaker gestaan hebben. €10 inclusief stroom, N47.85705º E12.00614º We willen toch even wat anders proberen en rijden daarom eerst naar de Walchsee en bekijken daar een camping, dit gaat hem niet worden. Dan door naar Kossen maar ook dit bevalt ons niet om diverse redenen.

Alles in en op elkaar veel vaste kampeerders, we vinden het niks, in Lofer zijn we verwend met veel ruimte. We hadden ook het idee om van hier uit een keer met de bus naar Kufstein te gaan. Dat gaan we dan nu maar doen, weer de weg terug ongeveer 50 km.Het is weer een prachtige rit, heel veel sneeuw en heel veel sneeuwschuivers gezien.