vakantiesite van ina en marinus
2004December : ItaliŽ
Madesimo: Hotel Torre


De week voor de kerst zijn we een week wezen skiŽn in Madesimo. Met het vliegtuig vlogen we naar Milaan en vandaar uit is het nog 2Ĺ uur met de bus. Madesimo is een leuk gezellig italiaans dorpje, het laatste dorp voor de Zwitserse grens ten noorden van het Comomeer. Het is een klein onbekend gebied waar bijna geen buitenlanders komen.


Links op de foto zie je midden in het dorp hotel Torre, het hoge gele gebouw. De pistes eindigen in het dorp, de ski's hadden we tegenover het hotel gehuurd, dus allemaal heel comfortabel. De hele week is het stralend mooi weer geweest, de laatste dag, 1e kerstdag begon het te sneeuwen. Dat hield niet meer op, de bus die ons terug moest halen was hierdoor vreselijk vertraagd. De berg af ging ook moeilijk door de grote file auto's die omhoog kwamen. Hier door hebben we het vliegtuig gemist en moest er iets anders geregeld worden.
's Avonds konden we toen nog met een toestel van dezelfde maatschappij naar Brussel vliegen en vandaar uit met de bus naar Schiphol. Maar al met al een zeer relaxed weekje skiŽn voordat de drukte begon van de kerstvakantie.

Klik hier voor nog wat foto's.
Kijk voor meer informatie over ItaliŽ eens op www.ItalieVakantieland.nl
Terug naar Index